Головна Шоу-бізнес Друзі Дженніфер Лопес втомилися від її особистого життя

Друзі Дженніфер Лопес втомилися від її особистого життя

by admin

Друзі закликають 55-річну Дженніфер Лопес «зазирнути всередину себе» після того, як вона подала на розлучення з Беном Аффлеком, поклавши край своєму четвертому шлюбу. Вони по горло «ситі її витівками» та хаотичним особистим життям.

Джерело, близьке до актриси, заявило, що друзі впевнені, що після чотирьох невдалих шлюбів Джей Ло слід зосередитися на собі, а не на тому, якою її хочуть бачити інші, і нарешті зрозуміти, хто вона і чого хоче від свого майбутнього.

Також інсайдер розповів, що Бен Аффлек застосував до співачки витончену психологічну тактику.

«Дженніфер сказала, що втомилася від принижень з боку Бена, і вона чекала до дворічної річниці, бо хотіла вразити. Але його це не зачепило. Він вже давно це зробив, і у глибині душі вона це знає. Він дозволив їй це, щоб вона не виглядала лиходійкою», — висловилося джерело видання.

До речі, друзі зірки раніше визнавали, що їм ніколи не подобався Бен Аффлек. Вони були тільки раді розлученню знаменитої пари.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини