0
Готую тоненькі та смачні чебуреки, тісто готується з дуже простих і доступних інгредієнтів. Всі в сім’ї просто обожнюють їх!
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошно +/- 250 г
- Кип’яток 120 мл
- Сіль щіпка
- Олія 2 ст. л.
Начинка:
- Фарш свинячий 350 г
- Цибуля 1 шт.
- Сіль перець
- Олія 2 ст. л.
Приготування:
Тісто:
До борошна додаю сіль, кип’яток та олію, замішую спочатку ложкою.
Тоді на столі вимішую тісто, накриваю плівкою на 20 хвилин.
Начинка:
До фаршу додаю цибулю, пропущену через блендер, можна також натерти на терці. Додаю сіль, перець, олію та перемішую.
Ділю тісто на кусочки вагою по 50 г та формую кульки.
Розкачую кульки, за допомогою тарілки роблю рівну форму та викладаю з одного боку начинку.
Складаю чебуреки, щільно защіпаю краї, виделкою роблю візерунок. Обжарюю у великій кількості олії з обох сторін на маленькому вогні, приблизно по 3 хвилини.
Хай смакує!