Головна Рецепти Чебуреки готую тільки так! Тоненьке, хрустке та пузирчасте тісто! Ніхто ще не відмовився від добавки

Чебуреки готую тільки так! Тоненьке, хрустке та пузирчасте тісто! Ніхто ще не відмовився від добавки

by admin

Готую тоненькі та смачні чебуреки, тісто готується з дуже простих і доступних інгредієнтів. Всі в сім’ї просто обожнюють їх!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно +/- 250 г
  • Кип’яток 120 мл
  • Сіль щіпка
  • Олія 2 ст. л.

Начинка:

  • Фарш свинячий 350 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Сіль перець
  • Олія 2 ст. л.

Приготування:

Тісто:

До борошна додаю сіль, кип’яток та олію, замішую спочатку ложкою.

Тоді на столі вимішую тісто, накриваю плівкою на 20 хвилин.

Начинка:

До фаршу додаю цибулю, пропущену через блендер, можна також натерти на терці. Додаю сіль, перець, олію та перемішую.

Ділю тісто на кусочки вагою по 50 г та формую кульки.

Розкачую кульки, за допомогою тарілки роблю рівну форму та викладаю з одного боку начинку.

Складаю чебуреки, щільно защіпаю краї, виделкою роблю візерунок. Обжарюю у великій кількості олії з обох сторін на маленькому вогні, приблизно по 3 хвилини.

Хай смакує!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини