Головна Шоу-бізнес Кайлі Дженнер розповіла про післяпологову депресію

Кайлі Дженнер розповіла про післяпологову депресію

by admin

Кайлі Дженнер – двічі мама. У моделі є шестирічна дочка Стормі та дворічний син Ейр. У новому інтерв’ю Vogue зірка реаліті-шоу відверто розповіла про післяпологову депресію.

«Обидва рази це відчувалося по-різному. З сином були сильні емоційні гойдалки, я гостро реагувала на дрібниці, на які зазвичай навіть не звернула б увагу. Постійно дзвонила мамі і плакала в істериці, що навіть не можу запам’ятати ім’я сина», — заявила вона.

Зірка припустила, що не була готова до статусу матері, хоч і мріяла про дітей:

«Звичайно, я знала, що хочу дитину. Я завжди дуже хотіла дітей. Але народження Стормі не було запланованим. Це просто сталося», — сказала Кайлі.

Вона заявила, що тільки зараз нарешті знайшла спокій:

«Коли я була вагітна, у мене не було часу зрозуміти, що зі мною відбувається, а потім у мене цілий рік була післяпологова депресія. Морально це було дуже тяжко, як і гормонально».

Дженнер сказала, що діти – це її головна перемога в житті:

«Я знаю, що в мене є вдома ці маленькі люди, яким я потрібна, які люблять мене і для яких я найкраща у світі, так що мені не потрібне схвалення інших», — відверто зізналася знаменитість.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини