Головна Шоу-бізнес У команді Олега Винника пояснили, чому артист не повертається в Україну

У команді Олега Винника пояснили, чому артист не повертається в Україну

by admin

Олег Винник від початку повномасштабної війни в Україні не випустив жодної нової пісні. Однак вже незабаром артист анонсував прем’єру україномовного треку.

50-річний український співак Олег Винник, який на початку повномасштабного вторгнення виїхав в Німеччину, вперше за два роки анонсував вихід нового україномовного треку. Таку інформацію у себе на сторінці в Фейсбук повідомила керівниця офіційного фан-клубу артиста Валерія Барон.

Згідно з оприлюдненою інформацією, прем’єра нової пісні планується напередодні Дня незалежності України, 23 серпня. Нова пісня артиста має назву «Мої люди».

Шанувальники артиста радісно відреагували на таку новину: «Ваууу чекаю на прем’єру пісні нарешті дочекались хороших новин», «Яка чудова новина точно перемога скоро прийде чекаємо з нетерпінням нову прем’єру», «Дуже чудова і довгоочікувана новина!», «Чекаємо нової пісні від найкращого співака!».




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини