Головна Шоу-бізнес У шортах і з неохайною бородою: 68-річний Мел Гібсон з’явився на Алеї слави (фото)

У шортах і з неохайною бородою: 68-річний Мел Гібсон з’явився на Алеї слави (фото)

by admin

Мел Гібсон прийшов підтримати свого друга Вінса Вонга під час відкриття його іменної зірки. Голлівудська «Алея слави» є громадським пам’ятником досягнень в індустрії розваг.

Легендарний американський актор Мел Гібсон мав невпізнанний вигляд на церемонії відкриття зірки на честь Вінса Вона на Голлівудській Алеї слави в Лос-Анджелесі, пише Daily Mail.

68-річний Гібсон з’явився на заході свого друга з сивим волоссям і неохайною бородою. Актор, найбільш відомий за своєю франшизою «Смертельна зброя», також був одягнений набагато простіше за інших відвідувачів. На ньому була біла сорочка з коміром, довгі шорти до колін і чорні кросівки. Крім того, на церемонії зірка «Хороброго серця» весь час був у чорних дзеркальних сонцезахисних окулярах, через які його було важко впізнати.

Друг Гібсона, 54-річний актор і сценарист Вінс Вон, чия зірка цього дня засяяла на Алеї слави, був одягнений у темний костюм і білу футболку, позуючи зі своєю дружиною Кайлою і двома дітьми. На червоній доріжці, під час відкриття «своєї» зірки, актор «Парку Юрського періоду 2» опустився на коліна. Для нього, як і будь-якого іншого актора, зірка на Алеї слави — це важлива подія в кар’єрі.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини