Головна Шоу-бізнес Як Анджеліна Джолі пережила ДТП за участю сина

Як Анджеліна Джолі пережила ДТП за участю сина

by admin

ДТП за участю молодої людини сталася ввечері 29 липня на жвавій вулиці у Лос-Анджелесі. Син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта на своєму електровелосипеді врізався на швидкості в автомобіль, який зупинився на світлофорі. Пакс був без захисного шолома і під час падіння сильно вдарився головою об асфальт.

«Енджі була шокована, коли їй зателефонували з приводу аварії. Паксу дуже пощастило, що у нього не було серйозніших травм. Усе могло бути набагато гірше, оскільки він не носив шолома», – зазначив інсайдер.

Потерпілий близько тижня провів у відділенні інтенсивної терапії, його виписали, але на нього чекає довгий шлях відновлення.

«Він переніс складну травму і все ще відновлюється після руйнівної аварії. Пакс почувається некомфортно і йому знадобиться подальше лікування», – повідомили в оточенні актриси.

Крім Пакса, в Анджеліни та Бреда є ще п’ятеро дітей – 22-річний Меддокс, 19-річна Захара, 18-річна Шайло і 16-річні двійнята Вів’єн і Нокс. Троє старших дітей – прийомні, молодші – біологічні. Діти практично не спілкуються з батьком після того, як Джолі та Пітт зі скандалом розлучилися у 2016 році. Однак між собою вони всі дуже дружні.

«Сім’я об’єдналася у важкий момент. Всі вони підтримують Пакса, як можуть», – цитує Daily Mail джерело.

Пакс був усиновлений Анджеліною у В’єтнамі у 2007 році у віці трьох років. Його біологічна мати відмовилася від малюка в ранньому віці через наркозалежність. Пізніше Бред розділив опіку над дитиною.

Яскрава голлівудська пара розлучилася після конфлікту на борту приватного літака. Відтоді між акторами тривають судові тяганини з приводу опіки над дітьми та розподілу майна. Старші діти досягли повноліття і можуть самостійно ухвалювати рішення з приводу спілкування з батьком, проте ніхто з них, як з’ясувалося, не виявив завзяття в цій справі.

В оточенні Бреда повідомили, що він докладає всіх зусиль, щоб налагодити стосунки з дітьми, але у відповідь отримує мовчання. Ситуація з Паксом особливо напружена, оскільки той заявив, що Пітт – «засранець світового рівня», який отруює життя рідним. Попри це, володар премії «Оскар» хотів провідати сина в лікарні після ДТП і намагався з ним зв’язатися. Однак примирення не сталося.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини