Головна Рецепти Як приготувати пишні оладки, що не “падають” на тарілці

Як приготувати пишні оладки, що не “падають” на тарілці

by admin

Оладки люблять за те, що вони смачні, бюджетні та швидко готуються. Це ідеальний варіант для сніданку. Але настрій може упасти, якщо оладки почнуть “падати” на тарілці і стануть удвічі плоскіші, ніж були на сковорідці.

Подробиці

Ситуація для багатьох типова, тому є рішення, перевірене та просте, щоб смаколики були пишні, повітряні та тримали форму.

Ділимося порадами, які гарантовано зроблять ваші оладки ідеальними.

Зазвичай при випічці соду «гасять» оцтом, а якщо мова йде про оладки на кефірі, то – кефіром. Якщо ж ви хочете, щоб оладки на кефірі вийшли пишними, то кладіть соду в просіяне борошно, а не в сам кефір.

Зверніть увагу, що кефір має бути обов’язково теплим, проте не гарячим. Оптимально (до 40 градусів).

Тісто має “відпочити” перед тим, як ви будете смажити оладки. Залиште на 15 хвилин, а потім починайте.

Дотримуйтеся таких простих порад і ваші оладки вас порадують і смаком, і виглядом!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини