Головна Шоу-бізнес Меган Маркл згадала, як хотіла вчинити самогубство під час вагітності

Меган Маркл згадала, як хотіла вчинити самогубство під час вагітності

by admin

Меган Маркл розповіла про свої минулі суїцидальні думки в новому спільному інтерв’ю з принцом Гаррі для шоу CBS Sunday Morning. Пара обговорила з ведучою Джейн Полі тему цькування дітей у Мережі та розповіла про свою участь у новій у соціальному проєкті The Parents Network, який підтримує дорослих, чиї діти постраждали від Інтернету.

Герцоги Сассекські зазначили, що соціальні мережі є індикатором самогубств підлітків. Меган згадала, як раніше боролася з думками накласти на себе руки, коли була вагітна первістком — сином Арчі близько п’яти років тому. Вперше вона про це згадала у березні 2021 року у розмові з Опро Вінфрі.

Меган, яка раніше говорила про «знущання та образи, з якими я стикалася в соціальних мережах», сказала ведучій, що усвідомлює «наскрізну лінію» між своїм досвідом та досвідом дітей, які постраждали від згубних ситуацій в Інтернеті.

«Коли ви пережили будь-який рівень болю чи травми, я вважаю, що частина нашого шляху зцілення, безумовно, частина мого, полягає в тому, щоб бути справді відкритим. Я ще поверхово не виклала свого досвіду, але вважаю, що я б ніколи не хотіла, щоб хтось інший почувався так, і ніколи б не хотіла, щоб хтось інший будував такі плани. Я ніколи не хотіла би, щоб комусь не вірили. Якщо я, озвучивши те, що я подолала, когось врятую або заохочу когось у їхньому житті справді щиро перевірити їх, а не вважати, що «зовнішність хороша, значить, усе гаразд», тоді це того варте. Я візьму за це удар», — сказала Маркл.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини