Головна Шоу-бізнес Блейк Лайвлі здивувала шанувальників відвертим вбранням

Блейк Лайвлі здивувала шанувальників відвертим вбранням

by admin

36-річна дружина Райана Рейнольдса підігріла інтерес до своєї персони, опублікувавши в соціальній мережі фотографії у спокусливому квітковому образі, який підкреслив її пишний бюст, ледь прихований чорним бра. У такий спосіб актриса вирішила привернути увагу до своєї нової романтичної драми «Покинь, якщо кохаєш».

На знімках, зроблених під час промо-фотосесії фільму, Блейк позує в напівпрозорій блузці з чорною обробкою та великою білою вишивкою, крізь яку практично повністю просвічує бюстгальтер. Компанію актрисі склав її колега з фільму, Брендон Скленар, який грає одного з претендентів на її серце.

Образ доповнили ефектні широкі чорні штани, розшиті блискітками і прикрашені таким же візерунком, як і блузка. На деяких фотографіях Блейк накинула довге пальто з аналогічним принтом. Взуття актриси приховане під широкими штанами, проте в тегах до публікації Блейк вказала, що на ній черевики від Christian Louboutin.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини