Головна Шоу-бізнес Навіщо Павло Зібров готується до Різдва ще в серпні, та як він це робить

Навіщо Павло Зібров готується до Різдва ще в серпні, та як він це робить

by admin

Скільки коштують вуса Павла Зіброва, розповів сам співак у нещодавньому інтерв’ю. Також виконавець сказав, навіщо починає готуватися до Різдва ще влітку.

Протягом минулого місяця Павло Зібров встиг зробити купу добрих справ — вітав лікарів, допомагав людям з інвалідністю, підтримав бойовий дух військових. Крім того, співак встиг записати кілька інтерв’ю та вже почав підготовку до зимових свят.

Процес знімання багатьох програм, які покажуть восени чи взимку, починається ще в літні місяці. Зокрема, подекуди стартували записи навіть різдвяних серій. В одній з таких знявся Павло Зібров.

Співак взяв участь у зйомках проєкту “Територія Різдва” від мистецької агенції “Територія А”. Авторкою ідеї є співачка, художниця та волонтерка Анжеліка Рудницька. Проєкту вже майже 8 років. Минулого року в його межах було створено виставу-містерію. Раніше також команда “Території Різдва” записали альбом з українськими колядками та встановила рекорд України — учасники проєкту колядували більш ніж три години поспіль.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини