Головна Шоу-бізнес Як 30-річна дружина Віктора Павліка виглядала за 1,5 місяці до зустрічі з ним

Як 30-річна дружина Віктора Павліка виглядала за 1,5 місяці до зустрічі з ним

by admin

30-річна Катя Репяхова показала, якою вона незадовго до зустрічі з Віктором Павліком. Тоді дівчині було трішки більше за 20, вона була брюнеткою, а її обличчя ще не знало, що таке пластика.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за виконавця аж на 28 років, та це не завадило їм побудувати міцну сім’ю. Зараз Каті 30. Вона – успішна бізнес-леді, власниця бізнесу, блогерка та концертна директора свого зіркового чоловіка.

Зараз Катя – справжня красуня. Вона ходить в найкращі салони краси, гарно одягається, а свої маленькі недоліки вона вже виправила у пластичного хірурга. А як виглядала Репяхова до знайомства з Віктором Павліком?

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі дівчина опублікувала архівне фото з весілля своєї подружки. На знімку Каті 21 і вона ще не знайома зі своїм майбутнім чоловіком.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини