Головна Рецепти Навчилася у подруги готувати салат, всього за 5 хвилин і з 3х інгредієнтів

Навчилася у подруги готувати салат, всього за 5 хвилин і з 3х інгредієнтів

by admin

Можливо, для когось цей рецепт буде не новим. Я і сама готувала щось подібне, але рецепти все ж таки відрізнялися кількістю та різноманітністю інгредієнтів. А тут я була приємно здивована – швидко готується, всього з трьох основних продуктів і на смак дуже приємний, що не набридає. Тому ділюся з вами рецептом, щоб ви теж могли приготувати для різноманітності.

Інгредієнти:

  • печериці консервовані – 1 банка (425 мл)
  • курка копчена – 500 г
  • цибуля – 1 шт
  • перець – за смаком
  • цукор – 1,5 ч.л.
  • оцет – 2-3 ст.л.
  • майонез – 2 ст.л.

Приготування:

Цибулю нарізаємо півкільцями, обдаємо окропом на кілька секунд і швидко промиваємо в холодній воді. Це дозволить позбутися зайвої гіркоти і зберегти її трохи хрумку структуру. Потім додаємо цукор, трохи солі, чорний мелений перець та оцет. Все добре перемішуємо і залишаємо настоятися, поки готуємо інше.

Мариновані печериці можна взяти вже нарізані, але мені більше до смаку цілі. Нарізаємо їх на половинки чи четвертинки – як вам більше подобається. Потім обсмажуємо їх трохи на сухій сковороді, щоб прибрати зайву рідину. Перекладаємо в тарілку і даємо трохи охолонути.

Останній інгредієнт – копчена курка. Можна взяти філе, але мені більше подобається гомілка чи стегно, так як м’ясо там ніжніше і смачніше (як на мене). Ріжемо на шматочки, розміром приблизно як гриби.

З цибулі зливаємо рідину. Тепер усі інгредієнти змішуємо в глибокій мисці, додаємо трохи майонезу, щоб їх зв’язати. Добре перемішуємо. За бажанням та наявністю в холодильнику можна нарізати свіжої зелені.

Салат виходить дуже ніжним, соковитим, із приємною кислинкою маринованої цибулі. Курка та гриби завжди безпрограшний варіант, і салат не виняток. Просто, швидко та ситно! Обов’язково спробуйте.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини