Головна Шоу-бізнес Дженніфер Еністон облили нафтою під час зйомки: якою була реакція голлівудської актриси

Дженніфер Еністон облили нафтою під час зйомки: якою була реакція голлівудської актриси

by admin

Це трапилася, коли Еністон знімала себе на камеру і розповідала про протести. Розлючений чоловік вилив на актрису чорну рідину, через що вона не змогла зніматися далі.

На кадрах, знятих папараці, видно, що Еністон була незадоволена через те, що відбувається. Вона одразу ж почала шукати свою команду, щоб вирішити інцидент.

Щоправда, сталося це не по-справжньому, а на знімальному майданчику під час роботи над епізодом для четвертого сезону серіалу «Ранкове шоу».

Перед камерами акторка була переконливо шокованою, коли протестувальник проти зміни клімату вилив на неї відро підробленої нафти. За кілька секунд після прибуття Дженніфер, одягненої з голочки, на знімальний майданчик, вона вже була з чорною смолоподібною субстанцією, що вкривала її блузку та штани, а також стікала по руках.
Еністон відмінно зіграла злість і роздратування, змішані з шоком. Вона в ролі телеведучої Алекс Леві продовжила роботу і, за сюжетом, не стала переривати пряму трансляцію з мітингу.

Акторка тримала в руках телефон, який невідомо як не потрапив під бризки, в той час як чорна субстанція вбралася в її одяг, забруднила сумочку та взуття.

Посеред усього цього хаосу актори другого плану, які зображували поліцейських, намагалися зупинити заворушення, переконливо зіграні масовкою.

Коли режисер крикнув «знято», Еністон вмить перетворилася на веселу Дженніфер і жартувала з акторами та знімальною групою




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини