1
Готую ситну та смачну страву за лічені хвилини. Інгредієнти прості та доступні. Готується все дуже швидко. Відмінно підійде на обід, вечерю чи перекус.
Інгредієнти:
- капуста – 300 г
- 2 яйця
- сіль – 1 ч. л.
- чорний перець – 0,5 ч. л.
- борошно – 2-3 ст. л.
- рослинна олія
Приготування:
Свіжу капусту довільно нарізаю та перекладаю у глибоку миску. Додаю яйця, солі і чорного меленого перцю. Добре перемішую.
Додаю борошно, знову все добре перемішую.
На сковороду наливаю олію і розігріваю. Викладаю капустяну суміш і розподіляю, притискаю лопаткою по всій площі сковороди. Накриваю кришкою та готую 10 хвилин на середньому вогні.
Потім перевертаю на інший бік і готую під кришкою ще 10 хвилин.