Вечеря щодня. Люблю готувати такі вечері, які займають мало часу для приготування. Начебто і продукти звичайні, а виходить надзвичайно смачно та просто. Я дуже хочу, щоб і ви приготували для своїх рідних таку смакоту, їм точно сподобається.
Інгредієнти:
- М’ясо 800 г.
- Цибуля 160 г.
- Крохмаль 5 ч.л.
- Яйце 1 шт.
- Сметана 190 г.
- Вода 400 мл.
- Часник 1 зуб.
- Мускатний горіх
- Сіль перець.
Приготування:
Спершу нам потрібно підготувати воду для приготування макаронів. Доводимо до кипіння і трохи солимо. Всипаємо макарони і варимо до готовності, взагалі як завжди.
Поки варяться макарони займемося м’ясом. Наріжемо його на середні шматочки, такі щоб помістилися у ваш блендер. Також наріжемо цибулю, теж ріжемо щоб помістився в блендер)
Закидаємо все у блендер і перебиваємо до стану фаршу.
Макарони приготувалися, промиваємо їх під водою і викладаємо на друшляк, потім додамо невеликий шматочок вершкового масла.
Повертаємось до фаршу. Його потрібно посолити та поперчити. Вливаємо сюди яйце і добре перемішуємо.
Всипаємо ще невелику кількість крохмалю і знову перемішуємо.
Переходимо до найцікавішого – ліпимо тефтельки. Ліпимо невеликого розміру, приблизно як волоський горіх. Якщо вони погано ліпляться, то додайте ще трохи крохмалю.
Тепер на гарячу сковороду наливаємо невелику кількість вершкового масла. Відправляємо сюди тефтелі і смажимо з обох боків до золотистої скоринки.
Коли тефтелі будуть готові, прибираємо їх зі сковороди на паперовий рушник. Залишки масла також прибираємо і наливаємо в сковороду воду. Додамо сюди сметану, сіль, перець та трохи мускатного горіха. Також за бажанням можете натерти на дрібній тертці трохи часнику. Чекаємо коли закипить
І нарешті відправляємо сюди тефтелі, накриваємо кришкою та тушимо 15 хвилин.
Наприкінці посипаємо зеленню.