Головна Рецепти Як приготувати випічку, що “тане в роті”

Як приготувати випічку, що “тане в роті”

by admin

Смачну випічку з гідною текстурою приготувати зможе далеко не кожен: робота з тістом вимагає не тільки теоретичних знань, а й досвіду. Тому пироги і бісквіти далеко не завжди радують нас своєю якістю. Однак є універсальні секрети, завдяки яким борошняні вироби завжди виходитимуть на належному рівні.

Які хитрощі важливо знати

Борошно має бути “ідеальним”

У магазині завжди буде спокуса придбати товар подешевше або спробувати продукт від невідомого виробника. Іноді такі експерименти закінчуються успішно, однак у більшості випадків на господарок очікує розчарування.

Краще вибрати гідний продукт високої якості, щоб постійно використовувати його для випічки.

Кисень

Будь-яка випічка має бути насичена киснем, тому етап просіювання пропускати не можна. У деяких випадках борошно просіюють не один раз. Така робота спостерігається, наприклад, під час приготування бісквіту. Також це допомагає очистити муку від можливого сміття.

Добавки

Якщо ви хочете, щоб тісто придбало потрібну пишну текстуру, то без особливих продуктів не вийде. Наприклад, у випічку часто додають дріжджі чи соду. Також можна звертати увагу і на розпушувач.

Крохмаль

Не всі знають про те, що крохмаль ідеально підходить для багатьох видів тіста. Ця речовина допомагає досягти потрібної текстури.

Лише однієї ложки буде достатньо для того, щоб помітно підвищити якість випічки.

Також є ще одна хитрість, пов’язана із цією речовиною. Замість крохмалю можна сміливо використовувати воду, що залишилася після варіння картоплі.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини