Головна Шоу-бізнес Брітні Спірс пригрозила судом тяжкохворій співачці

Брітні Спірс пригрозила судом тяжкохворій співачці

by admin

Брітні Спірс спровокувала новий скандал довкола власної персони. Але цього разу причиною стало не її особисте життя, а творчість.

Співачка Холзі написала пісню, в якій використала мелодію треку Брітні Спірс «Lucky». Вона переробила рядки таким чином, щоб через них розповісти світові про свої серйозні проблеми зі здоров’ям. Також у кліпі вона повторила образ поп-принцеси.

Спірс знайшла такий вчинок образливим:

«Сьогодні я розмовляю зі своїми адвокатами, щоби зрозуміти, що можна зробити з цього питання. Це здається незаконним та відверто жорстоким», — написала вона у себе в соціальних мережах.

Холзі відразу ж відреагувала на цей пост і заявила, що любить Брітні, і просила у неї дозволу перед тим, як записати пісню:

«Я люблю тебе, Брітні! Ти продовжуєш мене надихати щодня», — написала Холзі на своїй сторінці.

Через деякий час Спірс видалила свій гнівний пост і повідомила, що її обліковий запис зламали зловмисники. Саме вони написали негатив на адресу Холзі, а сама Брітні любить співачку та захоплюється нею.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини