Головна Рецепти Без мʼяса, а такі добрі! Пісні голубці по Буковинський! Чоловік їх любить більше ніж класичні

Без мʼяса, а такі добрі! Пісні голубці по Буковинський! Чоловік їх любить більше ніж класичні

by admin

Сьогодні готую пісні голубці. Ділюсь дуже корисним та швидким рецептом, який використовую вже декілька років.

Інгредієнти:

  • Листки капусти готові
  • Рис 280 г
  • Олія 150- 180 мл.
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Зелень за смаком
  • Болгарський перець -1 шт.
  • Лавровий листок 2 шт.
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

Рис промиваю і заливаю гарячою водою, щоб повністю його покрити, накриваю кришкою і залишаю запарюватись.

На олії обсмажую дрібно порізану одну цибульку до прозорості, тоді додаю моркву натерту на терці. Додаю солі, обжарюю до золотистості моркви. В кінці додаю томатну пасту і добре перемішую.

До запареного рису додаю подрібнену зелень та перець порізаний дрібними квадратиками.

Висипаю усю зажарку з моркви, трішки солі і перцю та перемішую.

На листя капусти викладаю начинку.

Формую голубці.

На дно каструлі кладу листя салату, складаю голубці, заливаю водою та прикриваю зверху також листочками з капусти. Ставлю на маленький вогонь, готую до кип’ятіння.

Другу цибульку обжарюю на олії до золотистого кольору.

Подаю голубці з піджареною цибулькою, смакота!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини