Головна Шоу-бізнес «Я проти того, щоб бути в Європейському союзі» — Анастасія Приходько

«Я проти того, щоб бути в Європейському союзі» — Анастасія Приходько

by admin

Співачка Анастасія Приходько прокоментувала вступ України до Європейського Союзу.

На своїй сторінці в TikTok зірка заявила, що «не воює за європейські цінності».

«Я проти того, щоб бути в Європейському союзі. Поясню чому. Всі ці яхти, заводи, пароходи, які будувалися в Європейському Союзі, почнуть будуватися у нас. Люди почнуть приїздити, фахівці, які розуміються на цьому обладнанні. І будуть працювати в нас, а де будемо працювати ми?», — висловилась артистка.

Додала, що не хоче європейських тарифів.

«Мене повністю влаштовують мої, які зараз в моїй країні є, але ще їх вище будуть піднімати. Хоча обіцяли під час війни їх не підіймати, але то таке. Я не хочу таких лікарень, які є в Європейському союзі, бо я хочу потрапляти до лікаря тоді, коли я хочу, а не чекати тижнями в черзі, щоб мені просто дали рецепт, щоб я сходила і купила собі анальгін. Я не хочу такої бюрократичної історії накшталт тої, що відбувається в Німеччині. Що треба отакі толмуди із собою паперів носити. І жити за паперами. І якщо сусіди побачать, що ти притискаєш сміття у мусорному баці, тобі випишуть штраф у €500. Я не хочу євро взагалі, мене дуже влаштовує моя гривня. Я не хочу сієсти. Я не хочу, щоб посеред білого дня, коли я хочу щось купити в магазині, магазини були зачинені на дві-три години», — сказала Анастасія.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини