Головна Рецепти Смачні та швидкі пиріжки на дріжджовому тісті

Смачні та швидкі пиріжки на дріжджовому тісті

by admin

Такі пиріжки можна приготувати дуже легко. Запропонований рецепт в цьому допоможе. Начинку для пиріжків можна вибрати будь-яку: картопля зі смаженою цибулею та смальцем, смажений фарш і спеціями, яйце з цибулею, повидло.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі компоненти:

  • вода — 250 мл;
  • борошно — 370г;
  • сухі дріжджі — 5 г;
  • цукор — 0,5 ст.л.;
  • сіль — 0,5 ч.л.;
  • олія — 2 ст.л.

Як приготувати

Підігрійте половину води (125 мл). Вода має бути саме теплою, але не гарячою. Інакше дріжджі загинуть. Додайте цукор, сіль, олію. Перемішайте, щоб цукор та сіль розчинилися. Дайте трохи постояти та всипте борошно. Замісіть тісто в мисці та влийте залишок води, але вже гарячої. Швидко перемішуйте, щоб не залишилося грудочок. Тісто буде липким.

На столі присипте борошном та викладіть тісто. Потрібно його довести до еластичної консистенції, з якою легко працювати. Маси вистачає приблизно на 7 досить великих пиріжків.

Кожен шматочок тіста розімніть, щоб можна було викласти начинку. А її вибирайте на власний смак. Міцно защіпніть краї пиріжка та відправте смажитися на олії. Процес займає приблизно 5-7 хвилин до золотистої скоринки.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини