Головна Шоу-бізнес Вагітність Хейлі Бібер: дієта, забаганки моделі і чому вона так довго тримала її в секреті

Вагітність Хейлі Бібер: дієта, забаганки моделі і чому вона так довго тримала її в секреті

by admin

27-річна модель Хейлі Бібер розповіла про свою дієту під час вагітності та про кулінарні уподобання, які з’явилися у неї в очікуванні первістка.

У травні цього року Хейлі та її 30-річний чоловік Джастін повідомили у соціальних мережах радісну новину про те, що чекають на дитину. З того часу Хейлі продовжує ділитися подробицями своєї вагітності із шанувальниками.

Хейлі приховувала свою вагітність майже шість місяців, і зараз вирішила розповісти, чому так довго зберігала цю радісну новину в секреті. Хейлі зізналася, що могла б приховувати свою вагітність до пологів, але натомість вона хотіла насолоджуватися цим періодом без стресу від необхідності приховувати його від громадськості.

В інтерв’ю журналу W Magazine вона розповіла:

«Чесно кажучи, мені вдавалося зберігати цю таємницю, тому що я тривалий час залишалася мініатюрною. У мене практично не було живота до шести місяців, коли я оголосила про вагітність. Я могла носити об’ємні куртки та інші речі, що приховують фігуру».

Щоб підтримувати себе у формі, борючись із ранковим нездужанням, майбутня мама намагалася споживати багато білка, включаючи «багато яєць, курки та стейків». Тим не менш, вона таки балувала себе улюбленою їжею:

«Я просто прислухаюся до того, чого хоче дитина. Якщо дитина хоче піцу, ми їмо піцу», — додала зірка.

У відвертому інтерв’ю Хейлі також розповіла, що дозволила собі «величезну розкіш» найняти особистого кухаря на вечірній час, щоб дати собі раду з жахливим токсикозом, про який, на її думку, варто говорити більше:

«Не розумію, чому його так називають, адже він триває весь день; потрібно змінити назву», — сказала Хейлі.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини