Головна Здоров'я Гарячі напої, які можуть зробити вас «уразливішими» для раку

Гарячі напої, які можуть зробити вас «уразливішими» для раку

by admin

Ракові клітини приступають до роботи після того, як вони розвинулися. Вони не сидять без діла, а розмножуються і поширюються на інші частини тіла, якщо їх вчасно не зупинити. На жаль, цей процес може бути важко зупинити, тому необхідно в першу чергу зосередитися на способах зниження ризику.

Існує безліч факторів ризику, які можуть сприяти розвитку раку, деякі з яких ви не можете змінити, наприклад, вік і стать. Тим не менш, все більше доказів вказує на те, як ви можете змінити ризик розвитку захворювання.

Зростаюча кількість доказів пов’язує вживання дуже гарячого чаю (гаряче 60°C) з підвищеним ризиком розвитку раку стравоходу, попередив Хусейн Абдех, фармацевт компанії Medicine Direct.

Рак стравоходу – це рак, який виявляється в будь-якому місці стравоходу, іноді званому стравоходом або стравоходом.

За словами пана Абдеха, важливо мати на увазі, що 60 градусів вище, ніж звичайна температура гарячої чашки чаю, і що це відносний, а не прямий ризик для здоров’я.

“Рак стравоходу не такий поширений, навіть якщо надмірно гарячі напої можуть збільшити ризик, він все ж відносно низький”, — сказав він.

Однак, щоб ще більше мінімізувати ризик “рекомендується дати чаю охолонути протягом декількох хвилин, перш ніж ви почнете його пити”, — зазначив фармацевт.

Джерело news24.in.ua




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини