Головна Рецепти Як приготувати молочно-цитрусовий десерт з рисом

Як приготувати молочно-цитрусовий десерт з рисом

by admin

Тонкий цитрусовий аромат та ніжна рисова текстура — десерт дуже смакує. Пропонуємо вам простий та доступний рецепт його приготування.

Інгредієнти

Для приготування потрібна такі продукти:

  • круглий рис — 0,5 скл.;
  • молоко — 0,5 л;
  • паличка кориці — 0,5 шт.;
  • цукор — 0,5 скл.;
  • апельсинова цедра;
  • лимонна цедра.

Як приготувати

Рис промийте або залийте холодною водою. Рідина має покривати крупу. Варіть на середньому вогні до випаровування рідини.

Додайте корицю, цедру половини апельсина та цедру половини лимона (скибками). Тепер суміш залийте киплячим молоком. Варіть протягом 25-30 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб рис не пригорів.

Перед завершенням варіння додайте цукор. Коли приберете з вогню, дістаньте цедру та паличку кориці.

Розкладіть рис по креманках або в інший посуд. Поставте в холодильник на 30 хвилин. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини