Головна Рецепти Як посмажити рибу з хрумкою скоринкою без борошна

Як посмажити рибу з хрумкою скоринкою без борошна

by admin

Смачна смажена риба зі скоринкою зовсім не потребує використання виключно борошна. Якщо у вас його немає, а скоринка хрумка потрібна, тоді потрібно зробити рівноцінну заміну інгредієнта.

Подробиці

Так, борошно традиційно використовується. Проте кулінарні лайфхаки дають можливість вибору. Пропонуємо такий спробувати для смаження як морської, так і річкової або озерної риби.

Вам потрібні сіль та цукор. Змішайте їх в рівній пропорції. Натріть рибу з усіх сторін. залиште постояти на 5-10 хвилин. А потім вже можна готувати звичним чином.

Простий метод, який дає можливість смачно приготувати улюблену страву. Ситуації бувають різні, тож бігти за борошном в магазин не треба. Просто зробіть обробку та панірування, використовуючи цей кулінарний лайфхак.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини