Головна Рецепти Як приготувати на десерт гарячий пудинг з зелених яблук

Як приготувати на десерт гарячий пудинг з зелених яблук

by admin

Зелені яблука мають особливий смак. Вони такі хрумкі та чудово підходять для приготування десертів, випічки.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • борошно — 200 г;
  • вершкове масло  — 125 г;
  • розпушувач — 1 ч.л.;
  • яйця — 2 шт.;
  • молоко — 3 ст.л.;
  • цукрова пудра;
  • коричневий цукор — 2 ст.л.;
  • зелене яблуко — 1 шт.

Як приготувати десерт

Форму для випікання потрібно змастити м’яким маслом та посипати цукром. Яблуко наріжте скибками та викладіть на дно форми.

Тепер потрібно змішати борошно з розпушувачем. Не забудьте просіяти. Масло треба збити з цукровою пудрою. Продовжуйте збивати та додайте по одному яйця, а також 1 ст.л. борошна. Влийте молоко та введіть залишок борошна. Замісіть тісто.

На яблука в формі викладіть тісто та розрівняйте його. Форму треба накрити пергаментом. В духовці пудинг має провести 45 хвилин. Подають його гарячим. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини