Головна Рецепти Як приготувати буряково-кабачковий салат на зиму

Як приготувати буряково-кабачковий салат на зиму

by admin

Корисний та легкий в приготуванні. Буряки та кабачки чудово поєднуються разом, тож салат буде відмінний. Рецепт приготування консервації читайте далі у статті.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • цибуля — 1 шт.;
  • кабачки — 2,5 кг;
  • буряки — 2 кг;
  • олія — 200 мл;
  • цукор — 200 г;
  • оцет — 0,75 скл.;
  • сіль — 1 ст.л.;
  • спеції (лаврове листя, чорний перець горошком);
  • зелень.

Як приготувати

Буряк потрібно відварити до напівготовності. Цибулю наріжте кільцями чи півкільцями. Її потрібно обсмажити  на олії.

Буряк та кабачки натріть на тертці та покладіть до цибулі. Додайте оцет, сіль, цукор. Проваріть все разом протягом 15 хвилин. Наприкінці додайте рублену зелень на ваш вибір. Петрушка чи кріп найкраще.

Тепер в банки по 1 л викладіть по лавровому листу та по кілька штук чорного перцю горошком, можна ще й додати духмяний. Викладіть гарячий салат. Тепер треба простерилізувати протягом 20 хвилин та закатати банки. Переверніть їх, накрийте та дайте охолонути.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини