Головна Здоров'я Доктор Комаровський назвав помилку при головному болі, якої припускаються багато людей

Доктор Комаровський назвав помилку при головному болі, якої припускаються багато людей

by admin

При сильному головному болю марно приймати нестероїдні протизапальні засоби у вигляді таблеток. Такою думкою поділився лікар Євген Комаровський.

За його словами, через інтенсивний біль може з’явитися спазм судин, а таблетка тим часом буде “лежати в шлунку і не всмоктуватися”. Комаровський в ефірі телеканалу “Україна” порекомендував використовувати препарат у рідкій лікарській формі під час головного болю. “Наприклад, не таблетку, а сироп”, – пояснив він.

Комаровський, крім того, звернув увагу на істотну різницю між головним болем і мігренню. За словами медика, при мігрені болі почнуть епізодично повторюватися і носити нападоподібний характер.

Він пояснив, що тривалість нападів може тривати від чотирьох годин до трьох діб. За словами Комаровського, при мігрені біль може супроводжуватися підвищеною чутливістю до зовнішніх подразників і викликати нудоту.

Джерело uapress.kyiv.ua




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини