Головна Рецепти Як приготувати смачний кабачковий рулет із печерицями

Як приготувати смачний кабачковий рулет із печерицями

by admin

Поки кабачки свіжі та молоді, потрібно встигнути перепробувати всі можливі страви, які можна з них приготувати. Оладки можна смажити і зі старих плодів. Розкажемо, як приготувати рулет із кабачка та печериць.

Для приготування потрібно:

  • 1 середній кабачок;
  • 200 гр печериць (свіжих);
  • 1 морква;
  • 3 зубчики часнику;
  • 1 ст. л. сметани;
  • 1 цибулина;
  • рослинна олія.

Як готувати

Овочі потрібно помити та почистити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, а печериці середніми шматочками.

Моркву можна потерти на тертці для корейської моркви або нарізати соломкою.

Розігріваємо олію на сковороді і обсмажуємо печериці.

Після того, як повністю випарується вода, додайте цибулю, а потім моркву.

Кабачки нарізають уздовж пластинами завтовшки трохи більше 5 мм.

Кожен шматок обробляють сіллю та олією, а потім легко обсмажують на олії.

Оброблені кабачки викладають на паперові серветки, щоб увібралися надлишки олії.

Потім змішуємо сметану, свіжу подрібнену зелень і подрібнений часник, перемішуємо і даємо соусу настоятися чверть години.

Тепер беремо кабачки, викладаємо на них тонким шаром обсмажені гриби, змащуємо соусом та згортаємо у рулетики.

До столу можна подати теплими чи охолодженими.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини