Головна Lifestyle Як попіл збільшує врожай огірків

Як попіл збільшує врожай огірків

by admin

Огірки вважаються швидкозростаючою культурою, яка потребує регулярного підживлення та поливу.

Подробиці

Досвідчені городники вносять як азотні добрива, а й використовують попіл. Він багатий на фосфор і калій. Ці макроелементи необхідні для формування зав’язі.

Огірки і не люблять надто кислий ґрунт. У такому разі рослина гірше споживає корисні елементи, оскільки вони знаходяться у недоступній формі. Попіл розкислює ґрунт.

Городники завжди на початку росту огірків під корінь вносять попіл і закладають його в ґрунт. На одну рослину виділяють по 1 склянці попелу.

Крім розкислення підживлення насичує огірки фосфором, калієм, магнієм, сіркою та низкою інших цінних елементів, які необхідні для розвитку рослини та її плодоношення.

Через три тижні після внесення попелу підживлення використовують вдруге. На цей момент огірки рясно розростаються, стає незручно підсипати золу під корінь.

Тому можна приготувати розчин з попелом. У 10 л води розмішують 1 л продукту горіння, ретельно розмішують та поливають рослини.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини