Головна Рецепти Навіщо господарки вимочують картоплю перед приготуванням

Навіщо господарки вимочують картоплю перед приготуванням

by admin

Картопля містить у своєму складі багато крохмалю, який нічим не корисний для здоров’я.

Очищену картоплю можна замочити у воді, щоб крохмалю поменшало.

Подробиці

Замочувати картоплю рекомендують не лише тим, хто худне, а й матерям, які годують вареною картоплею дітей.

На крохмаль буває алергія, тому її потрібно вимочувати перед приготуванням, щоб уникнути негативних реакцій організму.

Як довго вимочувати картоплю перед приготуванням?

Картоплю заливають водою, яку змінюють двічі на годину, а потім залишають у воді на ніч.

Зберігати очищену картоплю можна і цілий день, нічого з нею не станеться, якщо вона лежатиме в мисці при кімнатній температурі.

Головне, щоб вода повністю покривала картоплини, щоб вони не темніли.

Потім вимочену картоплю можна варити, смажити чи тушити. На смак вона нічим не відрізнятиметься від звичайної, і до того ж швидше приготується.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини