Головна Здоров'я Названий головний симптом алкоголізму на ранній стадії

Названий головний симптом алкоголізму на ранній стадії

by admin

Медики назвали найпростіший спосіб перевірити чи знаходиться людина на ранній стадії алкоголізму. Це дозволить відстежити розвиток небезпечної хвороби і попередити її.

Алкоголік – це людина, яка не може контролювати свою тягу до спиртного. Їй постійно хочеться пити, тому для перевірки потрібно всього лише взяти з неї обіцянку, що деякий тривалий час вона не буде вживати алкоголь. Зрозуміло, людина скаже, що для неї це не складе труднощів, однак, якщо вона не зможе стримати обіцянку – то результат буде говорити сам за себе.

Фахівці рекомендують в такому випадку не посилювати тиск на людину, що має проблеми з алкоголем, оскільки це може тільки посилити її згубну пристрасть. Психологи стверджують, що люди починають зловживати спиртним через проблеми в житті: сильний стрес, глибокі душевні переживання, важкої роботи або від звичайної нудьги.

Хорошим способом лікування алкоголізму на ранній стадії є відволікання. Страждання від залежності можна відвернути новим хобі, або подорожжю. Примітно, що алкоголіки не в силах самі перемогти свою хворобу. Їм в обов’язковому порядку потрібна допомога і підтримка близьких людей.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини