Головна Шоу-бізнес Більше не Круз: яке прізвище обрала єдина рідна донька Тома Круза після 18-річчя

Більше не Круз: яке прізвище обрала єдина рідна донька Тома Круза після 18-річчя

by admin

Сурі показала, що мати їй дуже дорога, і взяла як прізвище друге ім’я Кеті Голмс. Актриса одна виховувала доньку понад 11 років.

18-річна дочка акторів Тома Круза і Кеті Голмс, Сурі, яка нещодавно закінчила державну середню школу музики, мистецтва і виконавських мистецтв Ла-Гуардія, в атестаті значиться як Сурі Ноель. Вона відмовилася від прізвища зіркового батька і взяла собі за прізвище друге ім’я своєї матері, пише PageSix

Ноель — друге ім’я зірки серіалу «Бухта Доусона» Кеті. Під цим прізвищем Сурі вже виступала в шкільній постановці «Сімейка Аддамс: новий мюзикл», де в грудні минулого року зіграла Мортішу Аддамс.

За словами інсайдерів, таким чином дівчина показала, хто насправді важливий у її житті. Зі своєю матір’ю вона дуже близька відтоді, як її біологічний батько Том Круз понад 11 років не з’являється в житті доньки. Крім того Сурі, яка восени почне навчання в університеті Карнегі-Меллона в Піттсбурзі, хоче створювати себе сама, без прив’язки до прізвища зіркового батька.

Ще під час навчання в школі Сурі подала документи в безліч коледжів, схиляючись до вивчення моди. Школа дизайну Карнегі-Меллона — одна з найстаріших і найрейтинговіших програм у країні.

«Вона розумна дівчина і перетворюється на дуже розумну зрілу молоду жінку. У неї дуже близька група відданих друзів, і вона точно знає, звідки вона», — кажуть джерела про дівчину.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини