Головна Рецепти Ніколи не опадають! А які вони м’які та ніжні, це просто словами не передати! Без дріжджів!

Ніколи не опадають! А які вони м’які та ніжні, це просто словами не передати! Без дріжджів!

by admin

За цим рецептом оладки без дріжджів, печу вже давно, завжди виходять пишні та не жирні. А які вони м’які та ніжні, це просто словами не передати!

У моїй сім’ї ці оладки просто люблять і з’їдаються вони миттєво. Найголовніше коли знімаємо зі сковороди оладки не опадають, а залишаються такі ж пишні, весь секрет полягає в послідовності їх приготування.

Важливо! Дотримуватися рецепту і у вас все вийде! Давайте вже приступимо до приготування.

Інгредієнти:

  • Борошно 180-230 г
  • Кефір 200 мл
  • Яйце 1 шт
  • Сіль половинка ч/л
  • Цукор 1 ч/л
  • Сода половинка ч/л
  • Рослинна олія для смаження
  • Топінг та сметана (за бажанням)

Важливо, що всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури!

Приготування:

Насамперед просіюємо борошно в глибоку миску, додаємо сіль, цукор і вбиваємо яйце.

Добре перемішуємо і поступово помішуючи вливаємо кефір, вимішуємо тісто до однорідного стану в міру густе, щоб трималося на ложці.

І найважливіша процедура при вимішуванні тіста додаємо соду, добре перемішуємо один раз і більше тісто не чіпаємо, акуратно беремо за допомогою ложки і викладаємо на розігріту сковороду з олією, смажимо на середньому вогні з кожного боку по 2-3 хвилини до рум’яної скоринки.

Викладаємо оладки на паперовий рушник, щоб зайва олія стеклс і подаємо на стіл із сметаною, джемом або улюбленим варенням.

За цим рецептом оладки виходять завжди пишні і дуже смачні. Готуйте на здоров’я!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини