Головна Рецепти Сало жорстке і не жується: що з нього можна зробити

Сало жорстке і не жується: що з нього можна зробити

by admin

Сало після засолювання іноді виходить досить твердим, незважаючи на перевірений рецепт.

Якщо сало спочатку жорстке, зробити його м’яким у процесі засолювання досить важко, особливо це стосується «сухого» способу.

Подробиці

Деякі господині відварюють сало в лушпинні цибулі і замочують у підсоленій воді, щоб пом’якшити продукт, але досвід показує, що значно м’якшим сало все одно не буде.

Краще з твердого сала зробити закуску, ніж намагатися розм’якшити його.

Така «замазка» вам сподобається, якщо ви любите гострі страви з часником.

Приготування

Відварюємо сало протягом 10 хвилин після закипання.

Прокручуємо через м’ясорубку з часником.

На кілограм сала потрібно 5-6 зубчиків.

Додаємо дві ложки солі, якщо сало раніше не було посолене.

Перчимо, перемішуємо та розкладаємо по банкам.

Перекручене сало можна мазати на хліб і подавати як закуску до супів та борщів.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини