Головна Шоу-бізнес Психотерапевт розповів, чому насправді розлучаються Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

Психотерапевт розповів, чому насправді розлучаються Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

by admin

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек готуються до розлучення. Однією з багатьох причин розставання пари є «любовна залежність» Джей Ло. Про це 17 червня заявив психотерапевт Дженн Манн в інтерв’ю TMZ. Видання випустило новий документальний фільм «Джей Ло і Бен: пропущені попереджувальні знаки», в якому доктор Філ, доктор Дрю, психотерапевт Дженн Манн і продюсер Джон Пітерс зазначили, що є безліч причин, через які ці стосунки просто не спрацювали.

Джон Пітерс заявив:

«Для мене абсолютно ясно: Джей Ло — любовна наркоманка».

Він вважає, що співачці «постійно потрібен чоловік у житті».

Доктор Дрю і психотерапевт Дженн Манн підтримують концепцію «любовної залежності». Вони кажуть, що історія Джей Ло показує, як «вона швидко змінює партнерів і сильно віддається усім стосункам, які у неї були». На їхню думку, Дженніфер не аналізує свої помилки.

Фахівці вважають, що для будь-якої людини важливо побути «наодинці» з собою в момент, коли стосунки закінчуються. Щоб наступні відносини «працювали і тривали», необхідно з’ясувати, що пішло не так.

«Цього не сталося з Джей Ло… від Оджані Ноа до Кріса Джадда, Марка Ентоні, А-Рода і Бена Аффлека… між ними вона ніколи не залишалася одна», — зазначив психотерапевт Дженн Манн.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини