Головна Рецепти Як приготувати сезонний торт із кабачків

Як приготувати сезонний торт із кабачків

by admin

Якщо ви досі не пробували кабачковий торт за цим рецептом, то треба виправлятися. Сезон кабачків дає можливість експериментувати зі стравами. Замість класичної ікри, оладок та рагу, приготуйте несолодкий торт.

Подробиці

Для приготування коржів треба:

  • кабачки – 500 г
  • яйця – 3 шт.
  • борошно – 120 г
  • сметана – 1 ст.л.
  • сіль, перець – на смак

Для приготування крему треба:

  • сметана – 150 г
  • майонез – 150 г
  • помідор – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • зелень – на смак

Тремо кабачок на велику терку, додаємо до нього яйця, борошно, сметану, сіль, перець і перемішуємо. Для того, щоб млинці вийшли ніжніші, можна тісто ще трішки переблендерити.

Смажимо на сковорідці, як для тонких млинців, з обох боків тоненькі млинчики. Діаметр краще брати до 20 см, щоб зручно було перевертати.

Готуємо крем: змішуємо сметану з майонезом, додаємо часник. Перемащуємо кожен млинець сметанно-майонезним соусом, між деякі шари додаємо порізаний помідор, зелень чи інші інгредієнти за бажанням (тертий сир, плавлений сирок, солодкий перець тощо).

Прикрашаємо за вашим бажанням. Ставимо на 2-3 години в холодильник або відразу смакуємо.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини