Головна Шоу-бізнес Зірка «Дивергента», Наомі Воттс, і Біллі Крудап влаштували друге весілля

Зірка «Дивергента», Наомі Воттс, і Біллі Крудап влаштували друге весілля

by admin

Наомі Воттс та її чоловікові, Біллі Крудапу, по 55 років, у червні минулого року вони вже зіграли весілля, але зараз вирішили повторити вечірку в Мексиці з усією родиною. Брат актриси, Бен Воттс, поділився у соцмережах відео урочистостей за участю нареченого та нареченої, а також її дітей та племінниці.

Бен опублікував ролик, на якому Наомі, одягнена у білу весільну сукню без рукавів з тонким поясом на талії, тримає букет квітів у ліфті на своїй весільній вечірці. Біллі з’явився ззаду в класичному смокінгу, тоді як син його дружини, 16-річний Саша, та 20-річний син Крудапа, Вільям Аттікус, стояли поряд одягнені у класичні смокінги.

Вечірка нареченого та нареченої була сімейним заходом, інша дитина Наомі — 15-річний Кай, а також племінниця Рубі виступили в ролі подружок нареченої. Кай — син актриси від її колишнього партнера, Ліва Шрайбера, з яким вона була у відносинах із 2005 по 2016 рік. Біллі Крудап виховує сина Вільяма від колишньої дівчини, Мері Луїзи Паркер, з якою він зустрічався з 1996 по 2004 рік.

«Наомі, Біллі та сім’я», – написав Бен у підписі, розповідаючи про друге весілля сестри.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини