Головна Шоу-бізнес «Багато ботоксу»: Дженніфер Еністон запідозрили у зловживанні пластичними операціями

«Багато ботоксу»: Дженніфер Еністон запідозрили у зловживанні пластичними операціями

by admin

Сьогодні Еністон — одна з найуспішніших акторок Голлівуду. Акторка багатьох дивує своєю стрункою фігурою.

Американська акторка грецького походження Дженніфер Еністон 2 червня з’явилася в студії Paramount Studios у «Ранковому шоу» Apple TV+ у Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Вона мала сенсаційний вигляд в елегантній квітковій сукні без рукавів, повідомляє Express.

55-річна зірка серіалу «Друзі» з’явилася на івенті в коктейльній темно-червоній шифоновій сукні-футлярі з квітковим візерунком на тонких бретельках. Свій образ Дженніфер доповнила парою червоних босоніжок на високих підборах з ремінцями і чорною шкіряною сумкою. З прикрас вона одягла рубіновий кулон, кілька золотих браслетів і каблучок з коштовним камінням. Вона нанесла легкий макіяж, підкресливши вилиці рожевими рум’янами і нафарбувавши губи глянсовою помадою тілесного відтінку.

Зірка здивувала своєю стрункою фігурою, а деякі уважні шанувальники помітили зміни в обличчі акторки та запідозрили її у зловживанні пластичними операціями. У коментарях до відео із заходу фанати висловили своє розчарування: «Вона реально зіпсувала своє обличчя», «Занадто багато ботокса», «Я люблю її, але я був шокований, побачивши її обличчя», «Щось не так з її обличчям, занадто багато пластики», «Це не нормальне старіння. У 2022 році вона мала зовсім інший вигляд. Це погана робота наповнювачів або пластичних хірургів».




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини