Головна Lifestyle Що заважає бузку рости та цвісти: чотири факти

Що заважає бузку рости та цвісти: чотири факти

by admin

Чудовий бузок — він здатен перетворити будь-який куток саду на прекрасну зону для споглядання, творчості, релаксу та натхнення. Головне, щоб він ріс та цвів. Якщо у вас виникають складнощі з цим, тоді варто знати чотири факти про його успішне вирощування.

Особливості ґрунту

Бузок активно зростає та радує своїми ароматними суцвіттями лише на нейтральному типі ґрунту. Якщо на ділянці кислий, тоді обробіть його доломітовим борошном, золою або вапном.

Ґрунтові води

Це те, що бузок не любить. Сирість — ворог для цієї культури. Можете обрати місце висаджування на підвищенні. Підземні води мають бути не ближче, ніж на глибині 2 м.

Рихлення ґрунту

Це одна з важливих умов для активного росту. Якщо ви хочете, щоб не один рік бузок радував своїм цвітінням, регулярно рихліть ґрунт. Періодичність складає 3-4 рази за сезон.

Добрива

Якщо не вносити добрива, бузок не буде розвиватися. На етапі активного росту рекомендується внести 2-3 рази комплексне мінеральне добриво.

Бузок, як і інші рослини, має свої особливості. Умови вирощування, догляд та підживлення впливають на ріст та формування гарних суцвіть. Нехай ваш бузок квітне та приносить естетичне задоволення.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини