Головна Шоу-бізнес 80-річний Роберт Де Ніро дав зворушливий коментар про маленьку доньку

80-річний Роберт Де Ніро дав зворушливий коментар про маленьку доньку

by admin

Джіа народилася, коли Роберту Де Ніро було 79 років. Вона стала сьомою дитиною актора.

80-річний американський актор Роберт Де Ніро дав рідкісний коментар про свою маленьку доньку Джію. Про це пише Daily Mail.

Де Ніро, який вчергове став батьком у віці 79 років у квітні 2023 року, сказав, що однорічна Джіа стала «чистою радістю» і «єдиною, яка любить його безумовно».

Коли зірку фільму «Таксист» запитали, чи втомлює актора батьківство, він зізнався: «Мені допомагають люди», і додав, що «не все робить сам».

Зокрема, американський актор розповів про найменшу спадкоємицю: «Вона єдина, хто любить мене без умов, без нічого, без критики».

Зазначимо, що Де Ніро та його 45-річна кохана Тіффані Чен у квітні 2023 року стали батьками доньки Джії — першої спільної дитини пари. Дівчинка стала сьомою спадкоємицею актора.

Мама Джії та зірка фільму «Таксист» познайомилися на зйомках картини «Стажер» та тривалий час приховували свої романтичні стосунки. Вони почали зустрічатися в серпні 2021 року після розлучення Роберта з колишньою дружиною Грейс Гайтавер у листопаді 2018 року.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини