Головна Шоу-бізнес 18-річний Беррон Трамп починає політичну кар’єру

18-річний Беррон Трамп починає політичну кар’єру

by admin

Сина Дональда Трампа обрала Республіканська партія Флориди як делегата від цього штату. Він поїде на Національний з’їзд Республіканської партії.

Беррон Трамп, молодша дитина 45-го президента США Дональда Трампа, схоже, починає свою політичну кар’єру. Йому ледь виповнилося 18 років, а юнак уже був обраний Республіканською партією Флориди делегатом від Флориди на Національному з’їзді Республіканської партії. Про це пише CNN.

Беррон, якому в березні виповнилося 18 років, приєднується до кількох інших членів сім’ї — Дональда Трампа-молодшого, Еріка Трампа й Тіффані Трамп, яких також обрали делегатами. Стів Віткофф, давній друг Трампа та забудовник елітної нерухомості, разом із союзником Трампа Серджіо Гором також значаться як делегати.

Перш ніж почався кримінальний процес у справі Дональда Трампа про гроші, які він платив за мовчання порнозірці Стормі Деніелс, його адвокати попросили вихідний 17 травня, щоб той міг бути присутнім на випускному вечорі Беррона. Суддя минулого місяця сказав, що справи розвиваються досить швидко, і дозволив 45-му президенту вирушити на випускний сина.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини