Головна Шоу-бізнес «Моє золотце»: Warner Bros. випустить новий фільм «Володар перснів»

«Моє золотце»: Warner Bros. випустить новий фільм «Володар перснів»

by admin

Режисером стрічки, яка розповість про Голлума, стане британський режисер і актор Енді Серкіс, який зіграв цього персонажа в оригінальній трилогії.

Студія Warner Bros. анонсувала новий фільм «Володар перснів», повна назва якого «Володар перснів: Полювання на Голлума». Режисером стрічки виступить британський актор, кінорежисер і лауреат премії BAFTA Енді Серкіс, повідомляє Variety.

Стрічка, вихід якої заплановано на 2026 рік, буде першою з нової серії ігрових фільмів «Володар перснів». Із назви зрозуміло, що в ній ітиметься про Голлума, якого зіграє режисер Серкіс. Саме він втілив образ злісного персонажа на екрані, подарувавши йому свій голос і рухи.

Режисер оригінальної трилогії «Володар перснів» Пітер Джексон і його партнери Френ Волш і Філіпа Боєнс продюсують фільм і «братимуть участь на кожному етапі шляху», заявив генеральний директор Warner Bros. Discovery Девід Заслав під час телеконференції.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини