Головна Рецепти Новий Львівський сирник! В рази смачніший за оригінал! Такий багатий смак! Всі хвалять і завжди хочуть рецепт!

Новий Львівський сирник! В рази смачніший за оригінал! Такий багатий смак! Всі хвалять і завжди хочуть рецепт!

by admin

Багатий сирний пляцок готую за оригінальним рецептом. Дуже легко, а виходить він смачніше за торт! Це найсмачніший сирник без шоколаду, який я коли небудь куштувала. Саме цей сирник є на кожному святі у нас вдома!

Інгредієнти:

  • сир 1 кг.
  • яйця 6 шт.
  • цукор 125 гр. (6 ст. л.)
  • ванільний цукор 10 гр.
  • манна крупа 100 гр. (6 ст. л.)
  • сіль – дрібка
  • кукурудзяний крохмаль 10 гр. (2 ч. л.)
  • сухе молоко цільне 50 гр. (3 ст. л.) жирність 26%
  • молоко 200 гр. (для розведення сухого молока)
  • розпушувач 6 гр. (1 ч. л.)

Додатково:

  • макова начинка 300 гр.
  • курага та чорнослив 200 гр.

Заливка:

  • сметана 50 гр.
  • молоко 65 гр.
  • яйце 1 шт.
  • цукор 1 ст. л.

Приготування:

До сиру додаю яйця, цукор, ванільний цукор і перетираю блендером.

Окремо змішую сухе молоко з звичайним молоком.

Вливаю молоко до сирної маси, додаю манну крупу, розпушувач, крохмаль і перемішую.

Ділю сирну масу на дві частини і до однієї додаю мак.

У форму 28 на 19 см. кладу пергамент, змащую олією та викладаю макову масу.

До другої частини додаю курагу та чорнослив, перемішую.

Викладаю масу у форму, розрівнюю.

Заливка:

До яйця додаю сметану, молоко, цукор та перемішую.

Виливаю заливку поверх сирника. Випікаю сирник у розігрітій духовці до 160 градусів приблизно 2 години.

Хай смакує!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини