Головна Рецепти Секретні фішки з дитячим харчуванням: мами діляться досвідом

Секретні фішки з дитячим харчуванням: мами діляться досвідом

by admin

Дитяче харчування, приготовлене вдома, а саме пюрешки (овочеві, фруктові, м’ясні) можна готувати відрами. Головне знати, як і як довго їх зберігати, а також, що ще можна приготувати. Фішками з досвіду діляться мами.

Як зберігати дитяче пюре

Дитяче харчування можна морозити в спеціальному посуді, що марковане для цієї цілі. Дуже зручно фасувати у контейнери для льоду. Один кубик – це близько 30 мл. Після того, як пюре замерзло, можна викласти в пакет. При цьому промаркувати (вказати дату приготування), адже такі продукти діткам можна давати протягом місяця.

Що приготувати з дитячого пюре

Такі заготівлі будуть у пригоді й дорослим. Так, наприклад, можна з солодкого пюре зробити домашній мармелад або навіть зварити соус для м’яса (особливо смакує вишневий, сливовий). Овочеве пюре можна додавати в перші страви. Це не тільки смачно, а й корисно.

Коли краще робити фруктові й овочеві заготівлі пюре

Тут все просто: бажано саме в сезон тих чи інших інгредієнтів. Найкраще обирати домашні продукти або ж брати у фермерів, що мають репутацію гідну. Все ж дитяче харчування потребує ретельного вибору.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини