Головна Lifestyle Прості поради від трихологів, як зберегти волосся після 45 років

Прості поради від трихологів, як зберегти волосся після 45 років

by admin

Зазвичай волосся починає втрачати силу після 40-45 років. Зачіска може рідшати, волосся — випадати. Однак цей процес можна зупинити за допомогою відносно простих і дієвих способів, вважають трихологи.

За словами експертів, на стан волосся після 45 років в першу чергу впливає гормональний фон, що змінився. Тому в цей період особливо важливо підібрати правильний догляд за волоссям.

Трихологи пояснили, що після 40-45 років зачіску не можна піддавати жорстким фарбуванням. Фолікули вже занадто чутливі до зовнішніх подразників. Хімічний вплив позначиться на волоссі негативно.

При цьому фарбувати волосся все ж можна, але вибирати слід найбільш м’які і якісні препарати. Вони не будуть перепалювати волосся.

Крім того, фахівці порекомендували в цілому ставитися до волосся дбайливіше і в обов’язковому порядку робити різні живильні маски. Сивину ж варто маскувати хною, вона також впливає на волосся м’якше, ніж хімічне забарвлення.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини