8
Роблю печиво через м’ясорубку! Ви точно пам’ятаєте його смак, ділюсь тим самим рецептом з нашого дитинства! Воно не тільки смачне, а й легке у приготуванні. Спробуйте!
Інгредієнти:
- Борошно – 500-600 гр.
- Розпушувач – 15 гр.
- Крохмаль – 70 гр.
- Маргарин (72%) – 250 гр.
- Цукор – 230 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Майонез (у мене домашній) – 230 гр.
Приготування:
До борошно додаю розпушувач, крохмаль та перемішую. Додаю маргарин і руками перетираю у крихту.
Додаю цукор, яйце, та вливаю майонез. Перемішую та замішую тісто.
Відправляю тісто у холодильник на 10 годин.
Формую печиво за допомогою м’ясорубки.
Форму для випікання нічим не змащую, викладаю печиво. Випікаю у розігрітій духовці до 200 градусів до золотистості печива.
Посипаю печиво цукровою пудрою. Роблю чай чи каву і насолоджуюсь смаком дитинства!