Головна Рецепти Вибух смакових рецепторів — лимонно-кавовий маринад для курки

Вибух смакових рецепторів — лимонно-кавовий маринад для курки

by admin

З таким рецептом ви і інших здивую, і себе. Кефірні, винні, часниково-гірчичні маринади є класичними та звичними. Пропонуємо вам спробувати новий смак, щоб курка вийшла незвичайна та оригінальна.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні компоненти:

  • міцна заварена кава — 150 мл;
  • лимон — 1 шт.;
  • томатна паста — 1 ст.л.;
  • вода — 50 мл (або томатний сік — 60 мл);
  • сіль, перець.

Як приготувати

З лимону потрібно вичавити сік. Додайте його до кави. Розчиніть у суміші томатну пасту. Розведіть її водою або томатним соком. Сіль та перець додайте за смаком. Якщо маєте бажання, можете використати додаткові трави та спеції.

Замаринуйте курку в цьому маринаді та запечіть її у духовій шафі. Ви будете вражені смаком нової страви із звичних продуктів. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини