Головна Рецепти Домашнє м’яке печиво з яблуками та мигдалем: смачна випічка за 15 хвилин

Домашнє м’яке печиво з яблуками та мигдалем: смачна випічка за 15 хвилин

by admin

Пропонуємо вам приготувати м’яке, повітряне печиво з яблуками та мигдалем. Воно виходить дуже смачне та ніжне.

 Інгредієнти (на 13 – 14 шт):

  • Вершкове масло 60 гр.
  • Цукор 100 гр.
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 140 гр.
  • Розпушувач 5 гр
  • Ванілін дрібка
  • Сіль дрібка
  • Яблуко 1 шт
  • Мигдаль подрібнений 2 ст.л.
  • Мигдаль (пелюстки) для прикраси

Приготування:

1. У чаші з’єднаємо м’яке вершкове масло, сіль та цукор з ваніліном. Перемішаємо міксером.

2. Додамо одне яйце кімнатної температури. Добре перемішаємо продукти міксером. Доки маса не стане пишною і однорідною.

3. Всипаємо все борошно та розпушувач, перемішуємо лопаткою.

4. Яблуко чистимо та нарізаємо на дрібні кубики. Додаємо їх та подрібнений мигдаль до тіста. Перемішуємо все лопаткою.

5. Печиво формуємо за допомогою двох столових ложок. Викладаємо його на лист застелений пергаментним папером. Зверху присипаємо пелюстками мигдалю та цукровою пудрою, за бажанням.

6. Випікаємо печиво в попередньо розігрітій до 180 ° С духовці близько 15 хвилин.

Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини