Такі курячі рулетики я готую щороку на святковий стіл. Це для мене ідеальний варіант гарячого. Не потрібно з ними возитись довго і коли гості приходять просто ставлю в духовку і за 30 хвилин готово.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 600 гр.
- Гриби печериці – 300 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сметана – 4 ст. л.
- Твердий сир – 70-100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Сушений або свіжий часник
- Соєвий соус
- Рослинна олія – 2 – 3 ст. л.
Приготування:
Нарізаю куряче філе, даю солі, перцю та соєвого соусу з обох сторін. Втираю сухі інгредієнти руками.
На рослинній олії обжарюю 1-2 хвилини дрібно нарізану цибулю. Тоді всипаю натерту на терці моркву, також обжарюю 1-2 хвилини.
Нарізаю дрібно гриби, обжарюю з морквою та цибулею. Обжарюю приблизно 5-7 хвилин, поки вся рідина з грибів не випарується.
До охолодженої зажарки додаю сметану, сушений часник, та натертий сир, перемішую.
Накладаю начинку на філе.
Та закручую в рулетик.
Роблю заливку. В окремій мисці додаю до яйця сметану та сіль, перемішую.
Якщо у вас, як і мене залишились гриби, можна перемішати з заливкою.
Форму змащую олією, викладаю курячі рулетики, виливаю зверху заливку. Випікаю при температурі 180 градусів 35-40 хвилин.
Сподобається усім, без винятку, смачного!