Головна Шоу-бізнес Наталя Денисенко різко відреагувала на чутки про смерть чоловіка від онко (фото)

Наталя Денисенко різко відреагувала на чутки про смерть чоловіка від онко (фото)

by admin

Журналісти вирвали з контексту слова української акторки про смерть свекра і написали, що жінка зробила заяву про смерть чоловіка — актора і військового Андрія Фединчика.

В інтернеті деякі медіа опублікували інформацію про те, що українська актриса Наталія Денисенко втратила чоловіка, який нібито помер від онкологічного захворювання. Денисенко вже відреагувала на інцидент, розмістивши сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зокрема стало відомо, що про фейковий матеріал журналістів, який уже поширився в мережі, акторці розповіла одна з підписниць. Вона надіслала їй скріншот розміщеної у Facebook статті із заголовком «Страшна втрата. Трагедія трапилася в родині відомої актриси». Матеріал ілюструвало чорно-біле фото, на якому Наталя Денисенко позувала разом зі своїм чоловіком Андрієм Фединчиком.

«Добрий день. Дуже не хочеться псувати вам настрій, але я не змогла просто перегорнути цю «статтю». Гортаю, значить, я «Фейсбук», а тут таке. Я вам зробила скрін, може можна буде якось на цю публікацію поскаржитися», — написала дівчина в особистому чаті Наталії Денисенко.

У самому матеріалі йшлося про те, що Андрій Фединчик нібито помер після важкого захворювання. При цьому медіа наводили слова самої Денисенко.

«Ми дізналися, що в нього рак, і потім дізналися, що це четверта стадія, і там у нього були і тромби. Ну просто неможливо. Нам сказали: «Якщо ви зробите навіть операцію, це виріжете, то він може прожити просто довше на два місяці або просто не вийти з наркозу». У мого чоловіка дуже близькі стосунки з татом, і його тато це була людина настільки позитивна, настільки хороша людина. Я його так любила, і він дуже мене любив, і це була страшна втрата», — цитували ЗМІ українську актрису.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини